Favoriete Owl Children’s Books & Whoo-ku Haiku GIVEAWAY! – Pragmatische moeder

Favoriete Owl Children’s Books & Whoo-ku Haiku GIVEAWAY! – Pragmatische moeder


Ik ben heel blij dat auteur Maria Gianferrai vandaag een gastpost voor mij heeft geschreven in haar nieuwste prentenboek Whoo-ku Haiku: A Great Horned Owl Story en een boekenlijst met uilenboeken voor kinderen. We geven ook een exemplaar van haar boek weg. Om mee te doen, vult u onderaan de Rafflecopter in.

———–

Om alle dingen met uil te vieren, evenals de release van mijn nieuwste boek, Whoo-ku Haiku: A Great Horned Owl Story, met prachtige illustraties van Jonathan Voss, zal ik mijn uiltijd delen met mijn favoriete uilenboeken.
Whoo-ku Haiku: A Great Horned Owl Story interieurpagina

Whoo-ku Haiku: A Great Horned Owl Story door Maria Gianferrai, geïllustreerd door Jonathan Voss

Het verhaal van een familie van grote gehoornde uilen wordt verteld door middel van haiku-gedichten in dit boeiende en prachtig geïllustreerde prentenboek. Maria's gebruik van poëzie vergroot het drama van de uilenfamilie terwijl ze nestelen, eieren leggen en een jonge uilenfamilie grootbrengen. Ik hou vooral van de eindnoot met interessante uilenfeiten. Dit boek om de poëziemaand van april perfect te combineren met uil STEM, vooral voor klaslokalen die een uilenkorrel ontleden zoals mijn kinderen in de 5e klas deden (en opnieuw op de middelbare school). (prentenboek vanaf 4 jaar)

Tijd om te vliegen!

Favoriete Owl Children’s Books

Owl Moon door Jane Yolen, geïllustreerd door John Schoenherr

Een tijdloos klassiek en lyrisch slaapliedje van een vader-dochter nachtelijke uil, en de Grote gehoornde uil die hun roep beantwoordt. Ik leerde pas vele jaren later dat het meisje in het verhaal gemodelleerd was naar de dochter van Jane en af ​​en toe een schrijfpartner, de door kinderen verlichte auteur Heidi Stemple, net zoals de vader haar overleden echtgenoot en vogelaar David Stemple was gebaseerd. De Yolen-Stemples zijn een vogelminnend gezin. (prentenboek, vanaf 3 jaar)

Uil: een jaar in het leven van Noord-Amerikaanse uilen door Paul Bannick

Bannick is een bekroonde natuurfotograaf en natuurbeschermer, en dit boek staat vol met verbluffende en dynamische uilenfoto's en is een eerbetoon aan allerlei soorten uilen waarvan het bereik in Noord-Amerika ligt. Ik zag hem een ​​paar jaar geleden spreken tijdens een evenement dat werd gesponsord door mijn lokale natuurgroep, Loudoun Wildlife Conservancy, en leerde zoveel dingen die ik niet wist over uilen. (non-fictie voor volwassenen)

De kerkuilen door Tony Johnston, geïllustreerd door Deborah Kogan Ray

Een poëtisch verhaal van een honderd jaar oude schuur in een tarweveld, en de kerkuilen die daar hebben gewoond, doezelend in de geur van tarwe, en wiens eieren "één voor één / wit en warm" zijn uitgekomen en wie daar hebben gejaagd, 'tenminste honderd jaar'. (prentenboek vanaf 4 jaar)

Owling: Enter the World of the Mysterious Birds of the Night door Mark Wilson

Als je van uilen houdt en er meer over wilt weten en hoe je ze kunt identificeren aan de hand van beeld en geluid, dan is dit je favoriete bron. Het zit boordevol allerlei fascinerende informatie over de uilanatomie, evenals hun nest- en jachtgewoonten. (middenklasse non-fictie, vanaf 8 jaar)

Sneeuwuil invasie door Sandra Markle

Ik hield van dit boek en leerde over een wetenschappelijk fenomeen dat bekend staat als een irruption, toen sneeuwuilen, die gewoonlijk in het noordpoolgebied verblijven en ten prooi vallen aan lemmingen, plotseling opduiken in het zuiden van Florida! Ik woon in het noorden van Virginia en ik herinner me dat ze in 2014 in DC opdoken. Ze komen soms ook op luchthavens terecht, omdat de grote open ruimtes, vermoeden wetenschappers, lijken op de pooltoendra. (non-fictie van middelbare leeftijd vanaf 9 jaar)

Uil ziet uil door Laura Godwin, geïllustreerd door Rob Dunlavey

Dit is het perfecte, gezellige verhaaltje voor het slapengaan voor de jongste lezers en luisteraars. Slim geschreven als een omgekeerd gedicht met vrije en poëtische tekst, verlaat een uiltje het nest: 'Home / Mama / Brother / Sister', wordt opgeschrikt door zijn eigen weerspiegeling in een vijver, 'Owl / Sees / Owl', en keert terug naar de nest: "Zus / broer / mama / thuis." (prentenboek, vanaf 3 jaar)

Dus nu heb je er een uil over gehoord. Ik hoop dat deze boeken van de planken van de bibliotheek en de boekwinkel naar je huizen en harten vliegen!

En ik hoop dat je ervan zult genieten Whoo-Ku Haiku, prachtig geïllustreerd door Jonathan Voss, zoals je kunt zien in deze prachtige illustratie. Het verhaal gaat over een familie van grote gehoornde uilen die hun uilen nestelen, jagen, beschermen en grootbrengen, geschreven in een reeks haikudichten. De zonen van GP Putnam hebben vriendelijk aangeboden een weggeefboek te leveren (alleen inwoners van de VS).

Bedankt dat je me enthousiast hebt gemaakt over uilen, Mia!

Whoo-ku Haiku: A Great Horned Owl Story GIVEAWAY!

Whoo-ku Haiku: A Great Horned Owl Story weggeven. Vul de Rafflecopter hieronder in om mee te doen. We kunnen alleen mailen naar Amerikaanse en AFO-adressen.

Maria Gianferrai

een Rafflecopter weggeefactie

WIE is Maria Gianferrari? Ze is een zelfbenoemde vogelnerd met een speciale voorliefde voor roofvogels. Haar liefdesrelatie met vogels begon in de 7e klas wetenschapsklas toen haar leraar, de heer Lefebvre, een vogeltelling initieerde. Terwijl ze in haar buurt wandelt, is Maria altijd op zoek naar allerlei soorten vogels, en ze zoekt graag naar wintertoppen naar nesten in haar wijk in het noorden van Virginia, waar ze woont met haar Duitswetenschappelijke echtgenoot en Duitstalige dochter. Dit is haar eerste boek met GP Putnam's Sons.

Ze is ook de auteur van een ander vogelboek, Hawk Rising. Bezoek haar website voor meer informatie over Maria: mariagianferrari.com.

Klik op de afbeelding van het boek om een ​​boek van Amazon nader te bekijken.

Favoriete Owl Children's Books & Whoo-ku Haiku GIVEAWAY!

Als Amazon Associate verdien ik met kwalificerende aankopen.

p.s. Gerelateerde berichten:

Baltimore the Snowy Owl & Owl Books for Kids

Wetenschap van uilen en vleermuizen door middel van prentenboeken

Een zwerm boeken over vogels

All About Hummingbirds: A Unit for Kids

Birds of North Captiva, Florida, gered van uitsterven!

Great Backyard Bird Count

Free Bird Journal (van Doodles and Jots)

Mijn boeken:

Aziatische Pacific American Heroes Mia Wenjen

Volg en like ons:

onpost_follow
15

Source link

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *