Beste Postpartum-ondergoed – 10 geweldige opties + dingen die u moet weten

Beste Postpartum-ondergoed – 10 geweldige opties + dingen die u moet weten


En bij de editie van vandaag waar je absoluut nooit aan had gedacht voordat je zwanger was; het beste postpartum ondergoed! Dat klopt, je glijdt niet meteen terug in je slipje voor de zwangerschap. Jij en je lichaam hebben zo hard gewerkt om je kostbare nieuwe baby te maken, en na de bevalling zul je jezelf wat extra zorg moeten geven om comfortabel en gelukkig te blijven. Moeders met keizersnede of vaginale bevalling moeten allebei in postpartumondergoed kijken om het allemaal goed te houden.

Waarom je ze nodig hebt

Postpartum-ondergoed is ontworpen om deze rommelige en soms pijnlijke tijd in je leven zo gemakkelijk mogelijk te houden. Normale slipjes bieden waarschijnlijk niet dezelfde soort hulp of zijn zacht genoeg voor u na de bevalling. U zult een paar willen vinden dat u ondersteuning en bescherming biedt met materialen en vormen die het stiksel niet irriteren en comfortabel zijn voor uw postpartum lichaam.

Ze zullen waarschijnlijk ook een vorm van compressie bieden die u zal helpen gemakkelijker te bewegen en sneller te genezen. Compressieondergoed is iets waar je zo blij mee zult zijn. U wilt een superademend paar zoeken, omdat dit infectie voorkomt door uw vaginale gebied droog te houden en lucht te geven aan wonden die nog steeds genezen.

Materialen om te zoeken in Postpartum Underwear

 • Mesh ondergoed – U vindt dit materiaal waarschijnlijk in wegwerpondergoed. Hoewel het niet de sterkste is, heb je het niet nodig om erg lang mee te gaan. Het is extreem ademend, wat een van de belangrijkste factoren is.
 • Microfiber – Microfiber is een iets sterker materiaal dan mesh, maar is zeer absorberend.
 • Katoen – Dit is het comfortabele materiaal voor ondergoed, waardoor het een uitstekende keuze is voor postpartum. Je huid zal er niet door geïrriteerd raken en het is nog steeds ademend zoals de andere.
 • Spandex- Als je een fan bent van ondergoed in compressiestijl voor postpartum, zullen ze waarschijnlijk zijn gemaakt van spandex-materiaal.
 • Siliconenpaneel – Sommige postpartum-ondergoedstijlen hebben een siliconenpaneel om littekens in de C-sectie te kalmeren of een zak om een ​​ijspak in te bewaren.

Uw stijl kiezen

Er is hier echt geen goed of fout. Er zijn meerdere soorten postpartum-ondergoed. Uw keuze moet meer zijn over wat u het prettigst vindt! Hieronder staan ​​de meest voorkomende opties en het best beoordeelde postpartum-ondergoed.

 • Volledige slip
 • Compressie
 • Laagbouw
 • C-sectie specifiek
 • Wegwerp

Beste Postpartum-ondergoed

Beste Postpartum-ondergoed

 1. Intieme Portal Under the Bump Maternity Bikini Panties – Best beoordeeld door consumenten!

  Niemand zei dat slipjes na de bevalling niet mooi konden zijn! Hoewel veel postpartum-slipjes een hoge taille hebben, zit dit ondergoed recht onder je buik, want ja, je hebt er nog eentje en ze zijn verkrijgbaar in meerdere vrouwelijke kleuren met kant. Ze zullen net zo goed een zwangerschaps-slip dragen als elke andere optie, maar afdwalen als je een C-sectie hebt omdat ze je genezende litteken niet zullen beschermen.

  Bekijk hun geweldige recensies op Amazon – Meer dan 5000 beoordelingen en 4,5 sterren!

 2. Fruit of the Loom Beyond Soft Brief Panties

  Ik denk dat de naam je hier vrijwel op krijgt, ze zijn meer dan zacht en dat is waarschijnlijk precies wat je zoekt. Fruit of the Loom is redelijk goedkoop, dus zij zorgen voor de klus. Ze zijn wasbaar in de machine, maar je kunt ze weggooien als het klaar is.

  Dit is geweldig ondergoed, vooral in de eerste paar weken als je buik krimpt.

 3. Dames mesh gaten Ademend lekvrij slipje

  Als u zich zorgen maakt over lekken, zijn dit een optie die u een beetje extra bescherming biedt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn gemaakt van een combinatie van spandex, nylon en katoen.

 4. Closecret Dames Comfort Katoen Klassiek Slip met Stretch

  Dit comfortabele zwarte slipje geeft je de volledige dekking die je nodig hebt na de bevalling. Veel moeders zeggen dat ze perfect passen en echt van geweldige kwaliteit zijn. Ze zijn super rekbaar wat perfect is voor het veranderende lichaam van een nieuwe moeder.

 5. Upspring C-Panty High Waist

  beste postpartum ondergoed
  Je lichaam wordt misschien niet meteen weer normaal, maar dat betekent niet dat je taille het niet allemaal bij elkaar kan hebben. Dit slipje van spandexmix met hoge taille houdt je op de juiste plek vast. Ze trekken ook ver over je navel. Dus, waardoor ze een geweldige optie zijn voor diegenen die te maken hebben met een herstel van de C-sectie en die moeten voorkomen dat de band tegen hun operatieverband wrijft. Deze hebben ook het siliconenpaneel om die littekens in de c-sectie te kalmeren.

 6. Giftpocket Women’s Under Bump Maternity Panties

  Deze slipjes zijn er in verschillende pakjes met leuke kleuren en designs. Ze zijn niet alleen schattig, ze zijn een van de weinige andere geweldige opties voor moeders die niets met een hoge taille willen dragen. Ze kruisen elkaar om onder je buik te passen zonder de druk van een naad. Ze zijn er ook in veel maten omdat elke buit een comfortabele pasvorm verdient.

 7. Nieuw begin wegwerpbroek

  Je wilt misschien niet voor altijd met deze postpartum-levensfase leven, dus deze wegwerpbroek is de perfecte optie. In plaats van voor altijd in je la te leven, zijn ze bedoeld om na 20 jaar in de prullenbak te worden gegooid.

 8. Sloggi Bikini of Full Brief

  Opties hebben is altijd goed, toch? Sloggi maakt verschillende soorten ondergoed, waardoor het gemakkelijk is om het perfecte paar te vinden. Bovendien zijn ze comfortabel, zacht en ademend.

 9. Queen Bee Postpartum Bekkenherstelbroek met hoge taille

  Dit is een ander ondergoed dat je zal helpen alles bij elkaar te houden. Niet alleen zal het houvast in die (gigantische) kraamkussens, maar ze zullen ook helpen om je buikspieren bij elkaar te houden, die waarschijnlijk ook een beetje hulp nodig hebben.

 10. Altijd discreet incontinentie-ondergoed

  Als je je dat gangpad in je favoriete supermarkt voorstelt … of waarschijnlijk Target … dat alles bevat wat je nodig hebt voor je gevreesde tijd van de maand, is er waarschijnlijk één merk dat opvalt in je verbeelding. Ik weet voor mij dat merk altijd is. Ze hebben mijn vertrouwen. Nu hebben ze een wegwerpondergoed voor postpartum bedacht dat een ingebouwde pad en geurbescherming heeft.

Naast Postpartum-ondergoed, check out postpartum gordels of buikwraps om te helpen met uw comfortniveau.

Ok mama, ik hoop dat onze analyse van het beste postpartum slipje je zal helpen het juiste paar voor jou te vinden. Er zijn nu veel geweldige opties beschikbaar. Voel je vrij om ons een bericht te sturen met vragen of bezoek onze Facebook Moms-groep waar we een geweldige groep moeders hebben die elkaar helpen. Er zijn nu veel geweldige opties beschikbaar.

Je zou ook van deze berichten kunnen genieten!

Placenta inkapseling – 5 dingen die u moet weten

Beste elektrische borstkolven voor 2018 – Top 9 keuzes

10 mythen over borstvoeding – opgepakt!

Pin voor later – Beste Postpartum-ondergoed – 10 geweldige opties + dingen die u moet weten

Postpartum-ondergoed is ontworpen om deze rommelige en soms pijnlijke tijd in je leven zo gemakkelijk mogelijk te houden. Normale slipjes bieden waarschijnlijk niet dezelfde soort hulp of zijn zacht genoeg voor u na de bevalling. Ik hoop dat onze analyse van de beste postpartum-slipjes je zal helpen het juiste paar voor je te vinden. Er zijn nu veel geweldige opties beschikbaar. #postpartum #ondergoed #formama #newmoms #mamatips #momtipsSource link

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *