5 Quotes die zullen [Help Break You Out of the Mom Slump]

5 Quotes die zullen [Help Break You Out of the Mom Slump]


Het leven van mama is de meest lonende, met schuld gevulde rit. Het naast elkaar plaatsen van emoties op een bepaald moment kan het hele spectrum vullen. Ochtenden voelen meestal zoiets als: "Voed me, knuffel me, borstel je haar niet, ik heb je nodig, ik kan mijn schoen niet vinden, je hoeft niet te eten omdat ik moet eten, maar ik niet wil dat eten, ik heb meer aandacht nodig, waarom heb je koffie nodig, hij raakt me aan. Ik hou van jou." En de avonden lopen met ongeveer dezelfde snelheid. Hoewel het een gekke rit is, zouden we er nergens vanaf komen, de liefde gaat zoveel dieper dan elke frustratie of tijdelijke inzinking.

Wat ik me echter realiseerde, is soms in de loopgraven, wanneer we er middenin zitten en ons afvragen hoe we het komende uur zullen doorstaan, laat staan ​​de komende jaren, een beetje aanmoediging gaat een lange weg . Het besef dat we hierin niet de enige zijn, voelt als een opgeheven gewicht. Dus vandaag, mama's, ik wil je vertellen dat je dit hebt. Je bent niet alleen. Jij bent genoeg.

Citaten die u zullen helpen om uit de moeder-inzinking te komen

Ik heb een paar inspirerende en bemoedigende citaten voor moeders verzameld die altijd helpen bij het verheffen, zelfs op de moeilijkste dagen. We hebben ze allemaal, behalve deze voor die dagen. Print je favoriet en hang hem op je spiegel in de badkamer of stop hem in die in je auto. Ze zijn de perfecte herinnering dat wat we doen zoveel waarde heeft, zoveel belang. We geven leven! En dan blijven we dag na dag die kleintjes nieuw leven inblazen. Kusjeboe-zoenen en morsen opruimen, gevechten verbreken en verward haar borstelen is slechts een deel van de drukte die het mogelijk maakt, het voertuig van het verhogen van kleine dingen; maar elk woord, elke glimlach, elke keer dat we knielen om te luisteren, te knielen om te bidden, een knuffel te geven, een knuffel te ontvangen, te onderwijzen, te onderwijzen en lief te hebben … elk moment is levengevend; levensveranderend. Net als een roer op een schip, kunnen die kleine dingen later de grootste koersaanpassingen veroorzaken. Dus mama, lach groot, want de kleine dingen die je doet, betekenen zoveel.

Ja, je hebt dit.

1. "Het belangrijkste werk dat je ooit zult doen, zal binnen de muren van je eigen huis zijn." -Harold B. Lee

2. "Als je de wereld wilt veranderen, ga dan naar huis en houd van je familie." -Moeder Theresa

3. "Net wanneer je denkt dat je liefde kent, komt er iets kleins langs om je eraan te herinneren hoe groot het werkelijk is."

4. "Moederschap is een miljoen kleine momenten die God samenbrengt met genade, verlossing, gelach, tranen en vooral liefde." -Lysa Terkeurst

5. "Moeder zijn is leren over sterke punten waarvan je niet wist dat je ze had en omgaan met angsten waarvan je nooit wist dat ze bestonden." -Linda Wooten

Wat is een van je favoriete quotes om je op te vrolijken ?! Laat het in de comments achter zodat we allemaal kunnen lezen en ons aangemoedigd voelen!

Auteur Box:

Tabitha Author Box

Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op freshmommyblog.com

Source link

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *