Alles wat u moet weten over de MTHFR-mutatie

Alles wat u moet weten over de MTHFR-mutatie


Vandaag wilden we iets delen dat nuttig voor je kan zijn op je reis om te proberen zwanger te worden of zelfs op de reis van gewoon proberen je lichaam te begrijpen. Een nieuwe ontdekking van een erfelijke genmutatie is gekoppeld aan het concipiëren van problemen bij vrouwen. Deze mutatie staat bekend als MTHFR en we zijn hier om wat inzicht te delen dat nuttig en nuttig voor u kan zijn. Een veel voorkomende misvatting die mensen met deze mutatie treft, is dat alle prenatale vitamines hetzelfde zijn, maar een nieuwe bevinding laat zien dat prenatale vitamines eigenlijk niet "one size fits all" zijn.

Wat is MTHFR-mutatie?

MTHFR staat voor methyleentetrahydrofolaatreductase. Hoewel het klinkt en er eng uitziet, komt het steeds vaker voor en getest worden heeft vrouwen die proberen zwanger te worden geholpen. MTHFR is een genmutatie die de manier kan beïnvloeden waarop uw lichaam foliumzuur verwerkt. Zoals veel vrouwen weten, raden artsen aan om een ​​prenataal met foliumzuur te nemen, maar als u de genmutatie heeft, kan dit u en de baby schaden.

Tekenen van MTHFR

Tekenen van de MTHFR-mutatie bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd zijn terugkerende miskraam en neurale buisdefecten bij baby's. Er zijn andere symptomen die ook van persoon tot persoon kunnen verschillen en ze zijn:

  • cardiovasculaire en trombo-embolische aandoeningen (met name bloedstolsels, beroerte, embolie en hartaanvallen)
  • depressie
  • ongerustheid
  • bipolaire stoornis

onvruchtbaarheid

  • schizofrenie
  • darmkanker
  • acute leukemie
  • chronische pijn en vermoeidheid
  • zenuwpijn
  • migraine

Studies zijn tot nu toe zeer beperkt geweest, maar groeien met een hogere vraag naar individuen die worden getest.

Een eenvoudig begin met het vinden van enkele antwoorden.

Een eenvoudig begin met het vinden van antwoorden is kijken naar uw prenatale vitamines. Niet alle prenatale vitamines zijn hetzelfde en veel ervan bevatten niet de natuurlijke vorm van foliumzuur die uw lichaam kan opnemen. Als u op zoek bent naar een prenataal als u vermoedt dat u mogelijk de MTHFR-genmutatie heeft, zoek dan het ingrediënt L-methylfolaat. Dit is de natuurlijke vorm van folaat die je lichaam, zelfs met de genmutatie, kan verwerken en een gezonde zwangerschap kan bevorderen.

MTHFR-mutatie

Een van mijn favoriete prenatale vitamines die deze optie bieden, is de EERLIJK Co. Eenmaal per dag prenatale vitamine. Het is een complete multivitamine die een gezonde ontwikkeling en groei ondersteunt. Het bevat vitamine B6, organische gember en zachte vormen van micromineralen om de kans op maagklachten te verminderen. De natuurlijk afgeleide zoete vanillecoating maakt het ook gemakkelijk om te nemen.

Een andere prenatale die ik leuk vind is SmartyPants prenatale complete multivitamine gummies. Je neemt dagelijks vier gummies om je lichaam te voorzien van de essentiële vitamines die je nodig hebt om een ​​gezonde zwangerschap te bevorderen.

Wees je eigen advocaat en neem stappen om jezelf te helpen.

MTHFR-mutatie

Neem geen genoegen met minder. Conceiving is een gevoelig onderwerp voor veel vrouwen, vooral als ze onbeantwoorde vragen hebben over waarom ze problemen hebben om zwanger te worden of zwanger te blijven. Praat met uw arts en vraag of u kunt worden getest op de genmutatie. Het is belangrijk, vooral wanneer u probeert zwanger te worden, vragen te stellen. Doe wat je het beste voelt voor je lichaam en je groeiende gezin.

Over de auteur:

over de auteur Gabi

Dit vind je misschien ook leuk:

De 10 beste prenatale vitamines; Heb jij de lijst gemaakt?

Wat te weten over de 6 weken echografie

Wat u moet weten over een chemische zwangerschapSource link

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *