Beste speelgoed voor 2-jarige jongens

Beste speelgoed voor 2-jarige jongens


Oh, de verschrikkelijke tweeën … en drieën … en soms vieren in veel gevallen, maar we zullen later bespreken hoe lang de verschrikkelijke jaren duren. Tussen de driftbuien en protesten, bent u misschien op zoek naar wat speelgoed dat uw kleine man zal vermaken en hem zal afleiden van het krijgen van meer problemen. Misschien wil je gewoon een cadeau geven, maar hoe dan ook, we wilden een lijst samenstellen van enkele van de beste speeltjes voor 2-jarige jongens. Twee is een beetje een grappige leeftijd als het op speelgoed aankomt, omdat ze niet echt baby's zijn, maar ze zijn ook nog niet klaar voor het grote kinderspeelgoed. Je gaat iets willen vinden dat hen helpt bij hun ontwikkeling, maar het is nog steeds super leuk. Onze Rookie Mom Squad heeft 20 geweldig speelgoed gevonden waar een 2-jarige jongen dol op zal zijn.

Beste speelgoed voor 2-jarige jongens in 2020! – (35 Geweldig speelgoed waar je peuterjongen dol op zal zijn)

Beste speelgoed voor 2-jarige jongens

Vtech Smart Shots Sport Center

Dit is een geweldig speelgoed voor elke sportieve kiddo met basketbal en voetbal in één. Het houdt zelfs de score bij, waardoor je kleintje getallen leert en proost wanneer ze het goed doen. Bekijk hier de actuele prijzen!


Speelgoed voor 2-jarige jongens 3 Bees and Me Dinosaur Toys voor jongens en meisjes

DinoFriends Dinosaur Toys voor jongens en meisjes

Deze zijn geweldig want hoewel ze dinosaurussen zijn, hebben ze kleine wieltjes aan hun voeten! Tweejarigen vinden het geweldig om dingen op wielen te kunnen duwen en het is leuk dat het eens in de zoveel tijd iets anders is dan een auto. Bekijk hier de actuele prijzen!


Fisher-Price Think & Learn & Tag Movi – Top educatief speelgoed voor 2-jarigen

Deze vriendelijke robot met dikke wielen, een draai van 360 ° en meer dan 60 gezichtsuitdrukkingen. Je drukt op de verlichte knoppen op zijn hoofd om hem leuke maar leuke educatieve spellen te laten spelen of te dansen. Het vereist 4C-batterijen.

En dit is waarom het een van de meest geprefereerde keuzes is – Veel robotspeelgoed is het meest geschikt voor oudere kinderen – maar niet Movi! Zijn kleurcoördinaatspellen en leuke liedjes zijn zelfs ideaal voor jongere. Hij staat ook snel op. Bovendien is het uitstekend om peuters van hun achterwerk af te krijgen en rond te rennen. Controleer huidige prijzen


Magnetische blokken Perfect voor peuters.

Magnetische blokken

Magnetische blokken zijn de nieuwe rage als het gaat om speelgoed met bouwstenen. Toevallig zijn ze een van mijn absoluut favoriete speelgoed voor mijn 2-jarige. Ik vind het geweldig omdat het de kleine jongen niet alleen een hele tijd vermaakt, al mijn kinderen spelen graag met ze. Zelfs als ik lang met mijn kleintje zit, speel ik deze magnetische blokken. Er zijn heel veel plezier. Bovendien is het een geweldige manier om je kleintje te leren over vormen en kleuren. Bekijk hier de huidige prijzen!


Speelgoed voor 2-jarige jongens Melissa & Doug magnetische autolader houten speelgoedset met 4 auto's en 1 opleggerwagen

Melissa en Doug magnetische autolader

Kleine jongens spelen graag met auto's, daarom is dit item opgenomen in ons artikel over speelgoed voor 2-jarige jongens. Ik ben er 99% zeker van dat het zo is dat ze constant een vroom vroom geluid kunnen maken tot het punt dat ze je gek maken. Deze kleine houten auto's worden geleverd met een houten semi-vrachtwagen om via magneet te worden geladen, waarvan ik weet dat mijn peuters er een enorme kick van zouden hebben gekregen. Bekijk hier de actuele prijzen!


Speelgoed voor 2-jarige jongens AquaDoodle - Draw N Doodle - Classic Mat

Aqua Doodle Mat

Laat hun creativiteit de vrije loop zonder al die rommel met een van de beste speeltjes voor 2-jarige jongens. Het wordt geleverd met twee pennen, die alleen op de mat werken, zodat ze niets verpesten. De grootte van deze mat is geweldig en geeft je peuter voldoende ruimte om een ​​meesterwerk te maken. Bekijk hier de actuele prijzen!


Leapfrog Scoop & Learn Ice Cream Cart

Leapfrog Scoop & Learn Ice Cream Cart

Deze schattige ijskar is een nieuwe toevoeging aan ons beste speelgoed voor 2-jarige jongens. Onze jongens hielden ervan ijs te serveren toen ze klein waren en onze kleine testers deden dat ook. Met de Leapfrog schep en leer, tDe magische schep schept het ijs en de toppings op om smakelijke combinaties te maken en laat je kind kennismaken met kleuren en smaken. Met het speelgoed kunnen ze tot tien oefenen, leren ze over smaken en hebben ze ook leuke muziek waar ze van zullen genieten. Bekijk het hier!

Beste speelgoed voor 2-jarige jongens Plan speelgoed 50 Eenheidsblokken

Plan Toys Blokset

Dit is absoluut een klassieker, omdat opa waarschijnlijk zelfs een set had toen hij klein was, maar dat betekent niet dat je kleintje er niet helemaal dol op zal zijn. Er is niets mis met beproefd en waar. Je kleine architect kan kastelen, torens en al het andere dat hij zich kan voorstellen, bouwen. Bekijk hier de actuele prijzen!


speelgoed voor tweejarige jongens

Smoby BBQ Plancha Speelgrill

Welke kleine jongen wil niet net als papa zijn? Met deze kleine speelgrill kunnen ze wat lekkere (plastic) hamburgers en hotdogs opwaaien! Het heeft zelfs dit schattige kleine grillgerei. Bekijk hier de actuele prijzen!


PlayGo Housework strijkplank speelset

Het oudste favoriete speelgoed van mijn oudste zoon als peuter was dit kleine vacuüm dat hij rond kon duwen. Ik zou zeggen dat het is omdat hij net als zijn moeder wilde zijn, maar laten we echt worden als hij twee was en ik een pasgeborene kreeg … Ik kon je niet eens vertellen waar ons echte vacuüm was. Hoe dan ook, je kleine gast wil misschien een strijkplank. Wie weet? Het is ontegenzeggelijk een schattige set. Bekijk hier de actuele prijzen!


Speelgoed voor 2-jarige jongens Fisher-Price Denk & leer code-een-pijler

Fisher-Price Denk & leer code-a-pijler

We leven in deze wereld gedreven door technologie, dus elke voorsprong op die afdeling is geweldig voor uw kind. Dit speelgoed wordt verondersteld te helpen bij het leren van de basisprincipes van codering en met zijn felle lichten en leuke kleuren, zal je tweejarige denken dat het gewoon allemaal leuk en leuk is. Bekijk hier de actuele prijzen!


Amazon Prime Box Book Box voor kinderen

Amazon heeft onlangs een geweldig cadeau voor ouders, grootouders, tantes en ooms uitgebracht om aan de kleine in hun leven te geven. Het is een abonnementsservice die maximaal 3 boeken voor u kiest om uw kleintje te lezen. Ze zijn allemaal georganiseerd op basis van de leeftijd van uw kind en u kunt kiezen hoe vaak u de doos wilt verspreiden, eenmaal per maand of 2 maanden of zelfs 3 maanden. Als er een boek is dat je niet leuk vindt of al hebt, kun je ervoor kiezen om een ​​ander boek te laten verzenden. Ja, dit is misschien geen speelgoed, maar het is een geweldig cadeau voor kinderen.

Prijzen zijn ongeveer $ 19,99 per doos


Speelgoed voor 2-jarige jongens Janod Super Rocket Magnet Kit

Janod Super Rocket Magnet Kit

Heb je een kind dat graag dingen in elkaar zet om ze uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten? Deze kleine raket maakt dat een fluitje van een cent. Plus het is eerlijk gezegd de schattigste kleine raket waar ik zeker van ben dat ze er graag mee zullen spelen, zelfs als alles in elkaar zit. Bekijk hier de actuele prijzen!


Porpora Tipi speelhuis speelgoed

Ik zweer dat dit eigenlijk voor je tweejarige is. ik ben niet alleen maar het aanbevelen vanwege hoe belachelijk schattig ik denk dat het is. Hij kan zowel binnen als buiten met je meegaan voor welk avontuur dan ook. Ik hou gewoon van het idee om boeken insi te lezende tipi of hun fantasie de vrije loop laten. Bekijk hier de actuele prijzen!


Speelgoed voor 2-jarige jongens Rockabye Ahoy Doggie Piratenschip Rocker

Ahoy Doggie Piratenschip Spelen en rocken

Het klassieke schommelpaard zal altijd een van mijn favoriete baby-artikelen zijn. Dit spel en deze rock brengen dingen echter naar een geheel nieuw niveau, waardoor het perfect is voor peuters. Het speelt zelfs liedjes waarmee ze getallen, vormen en het alfabet kunnen leren. Bekijk hier de actuele prijzen!


Speelgoed voor 2-jarige jongens radioflyer Red Rider Trike

Radio Flyer Red Rider Trike

Laat ze vroeg beginnen met het hele motorrijden met deze schattige trike. Het houdt ze in balans en veilig op de comfortabele stoel met een rugleuning. Bekijk hier de actuele prijzen!


Speelgoed voor 2-jarige jongens Strider - 12 Sport loopfiets, leeftijd 18 maanden tot 5 jaar

Strider 12 Sport loopfiets

Voor degenen die aan de hele fiets willen beginnen, maar hun twee jaar oude kind wil zijn als de grote kinderen, is dit het perfecte item voor jou. Het ziet eruit als een normale fiets minus de pedalen, omdat het is gemaakt voor je peuter om mee te lopen. Vergeet echter geen helm! Je weet dat je moedige kleintje misschien just probeer zijn voeten op te tillen. Bekijk hier de actuele prijzen!


Speelgoed voor 2-jarige jongens Galt Toys Kwekerij Trampoline

Galt Toys Kwekerij Trampoline – Best Speelgoed voor 1 – 2 jaar oude jongen

Heb je een peuter met veel te veel energie? Ik weet hoe het voelt en deze mini-trampoline was soms een redder in nood. Het is vooral leuk voor koude of regenachtige dagen wanneer je niet de kans krijgt om naar buiten te gaan en je peuter extra energie heeft om te verbranden. Bekijk hier de actuele prijzen!


Beste speelgoed voor 2-jarigen

Fat Brain Toys Gepersonaliseerde naampuzzel

Een geweldige manier om letters en hun geluiden aan je peuter te introduceren is met hun eigen naam. Je kunt hiervoor een van deze puzzels bestellen! Bekijk hier de actuele prijzen!


Speelgoed voor 2-jarige jongens Little Tikes EasyScore basketbalset

Little Tikes Easy Score Basketbalset

Dit is nog een speeltje dat perfect is voor plezier binnen of buiten. Het wordt geleverd met een basketbal dat perfect is gemaakt voor peuterhanden, en de hoepel kan worden aangepast naarmate je kind groeit. Bekijk hier de actuele prijzen!


Speelgoed voor 2-jarige jongens alles-in-1 retro keuken

Aardewerkschuur Simply White All in 1 Retro Kitchen

Ik wou dat ik dit voor mijn kinderen had gehad! Het is een speeltoestel, oven en koelkast met kostbare kleine accessoires, zodat je kleine jongen een kleine chef-kok kan worden. Bekijk hier de actuele prijzen!


Speelgoed voor 2-jarige jongens Mega Bloks First Builders Big Building Bag

Mega Bloks First Builders 80-delige klassieke bouwset

Breng het terug naar de basis. Je peuter zal lang genoeg met deze blokken worden vermaakt om ten minste één ding gedaan te krijgen. Zorg er gewoon voor dat ze allemaal worden opgehaald tijdens het opruimen, zodat niemand per ongeluk op één stapt. Bekijk hier de actuele prijzen!


Speelgoed voor 2-jarige jongens LeapFrog My Own Leaptop

Leapfrog My Own Leaptop – Parenting Choice Learning Toy!

Leapfrog is een van mijn favoriete merken omdat ze het onderwijzen van mijn kinderen de basis vormen zoals letters en cijfers. Met alle knoppen en verschillende geluiden die deze kleine laptop kan maken, zal uw kind zoveel plezier beleven. Ze realiseren zich zelfs niet eens dat ze iets aan het leren zijn. Bekijk hier de actuele prijzen!


LeapFrog-bouwers

Leapfrog LeapBuilders Fruit Fun Elephant

Mijn dochter en neef zijn allebei dol op dit speelgoed en ik vind het geweldig dat ze genieten van leren. U kunt onze bekijken gedetailleerd overzicht van de Fruit Fun Elephant hier!


Muzikale Lama

Hoe kun je je 2-jarige van het schattigste speelgoed ooit ontkennen ?! Het is een prachtig beschilderde houten lama met klappende zadeltassen, drumsticks, een xylofoon en meer. Ik vind het geweldig dat het een draai is aan een muziekinstrument waarmee je kind geluid en muziek op zijn eigen manier kan ontdekken.


Groene speelgoed autodrager voertuig set

Alle kleine jongens zijn natuurlijk anders, maar als het op mijn neefje aankomt, kan hij nooit teveel auto's hebben. Hij houdt van zijn draagtas omdat het is alsof je meerdere speeltjes in één hebt. Hiermee kan hij auto's bovenop en binnen stapelen, wat motorische ontwikkeling en fantasierijk spel mogelijk maakt.


Little Tikes Spiralin's Sea Water Park-speeltafel

Kleintjes spelen graag in het water en geven ze echt speelgoed om dat te doen, waardoor ze misschien net buiten je toilet en wastafels blijven. Er zijn heel veel verschillende kleine activiteiten op deze tafel te doen. Bovendien kun je het binnen of buiten instellen, afhankelijk van het weer!


Golfclubset voor kinderen

Begin ze vroeg! Je 2-jarige is misschien nog niet helemaal klaar voor de golfbaan, maar ze zullen zeker een kick krijgen van het hebben van hun eigen kleine set. Het is schattig en heel gemakkelijk in te stellen en op te ruimen. Het komt met alles wat je nodig hebt; clubs, vlaggen, ballen en een "golftas".


LEGO Duplo Toy Story-trein

Toy Story is een tijdloze klassieker waar de kleintjes van vandaag nog steeds van genieten. Dit speelgoed heeft het beste van twee werelden met bouwsteenelementen en een treinset. Je kleine man zal dol zijn op de Woody en Buzz-beeldjes die bij de set horen.


Taco Play-set vullen en vouwen

Je kunt echt niet fout gaan met taco's! Ik herinner me dat mijn tweejarigen vaak maaltijden voor me klaarmaakten in hun speelkeuken. Ik vind het geweldig dat deze taco's zo gemakkelijk te maken zijn voor kleine handjes en dat er 43 stukjes zijn!


Play-Doh Pinkfong babyhaaienset

Babyhaai en play-doh gecombineerd tot één; het is de droom van elke 2-jarige! Dit speelgoed wordt aanbevolen voor 3 en hoger, maar zolang je erbij bent, zou het ook voor 2-jarigen in orde moeten zijn. Het wordt geleverd met 21 play-doh-tools, wat betekent dat je de hele haaienfamilie kunt maken en 12 blikken play-doh.


Groene speelgoed dumper

Er is gewoon iets met dumptrucks waar kleintjes dol op zijn! Deze Green Toys Dump Truck is perfect voor de kleintjes, omdat hij BPA- en ftalaatvrij is. Bovendien is dit een stuk speelgoed dat helpt bij de ontwikkeling van hun fijne motoriek. Het enige wat u hoeft te doen is een sandbox vinden!


Magneetbootenset

Geen lijst met speelgoed voor 2-jarige jongens zou compleet zijn zonder badspeelgoed! Kleintjes hebben het talent om vies te worden, dus het hebben van wat badspeelgoed is essentieel om ze over te halen schoon te worden. De set wordt geleverd met 4 boten, waardoor het ook een geweldige set is om cadeau te geven!


beste speelgoed voor jongens van twee jaar

Kleurvorm Bijpassende Egg Set

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe een set eieren mogelijk iets is dat je kleintje zal opvoeden en vermaken. Welnu, deze moedigen eigenlijk hand-oog coördinatie en herkenningsvaardigheden aan, helpen kleuters tellen, sorteren EN matchen! Ze worden ook vaak gebruikt in Montessori-kleuterscholen.


Top Bright houten racebaan

Eindigend op een leuke klassieker met deze houten racebaan! Het is gemaakt van hoogwaardig hout, BPA-vrij en gekleurd met heldere, niet-giftige verf op waterbasis. Zowel het circuit als de auto's zijn echt stevig, waardoor ze veilig zijn voor je kleintje.

Je zou ook kunnen genieten van:

5 tips voor het omgaan met een peuter die niet in bed blijft! – 18 maanden slaapregressie

De BESTE DIY Toddler Play Kitchen-speelkeukens sommige voor minder dan $ 50

Onze favoriete magnetische blokken – de BESTE nieuwe blokken voor kinderen

Beste speelgoed voor meisjes van 2 jaar (15 schattige opties voor je kleine meisje)

Het beste speelgoed voor 5-jarige jongens (20 geweldige opties)

Pin voor later – Beste speelgoed voor 2-jarige jongens – (20 geweldig speelgoed waar je peuterjongen dol op zal zijn)

Onze Rookie Mom Squad heeft 30 geweldig speelgoed gevonden waar een 2-jarige jongen dol op zal zijn. #toys #toddler #toddlertoys #review #rookiemoms #momtips

Beste speelgoed voor 2-jarige jongens - (20 geweldig speelgoed waar je peuterjongen dol op zal zijn) beste speelgoed voor 2-jarige jongensSource link

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *