Valentijnsdag doorbrengen met je peuter – knutselen en meer!

Valentijnsdag doorbrengen met je peuter – knutselen en meer!


Een van de meest bijzondere dingen om een ​​nieuwe ouder te zijn, is je eigen familietradities in gang zetten. Wanneer je kleintje het stadium van de peuter bereikt, beginnen ze de verschillende feestdagen te begrijpen en worden ze enthousiast. Valentijnsdag met je peuter is zo leuk omdat het een dag is om liefde te vieren! Ik neem elk excuus om van mijn peuter te houden een beetje extra.

Valentijnsdag doorbrengen met je peuter

Valentijnsdag date met je peuter

Hoewel het misschien niet de romantische date is die je je voorstelde, kan een date met je peuter nog steeds super speciaal zijn! Hier zijn enkele geweldige ideeën voor peuterdata!

Maak samen Valentijnsdagsnacks

valentines met peuters

Je kunt bijna elke snack in een hart veranderen als je hard genoeg probeert, en als je dat niet kunt, kun je er een topje van maken met rode en roze hagelslag! Van koekjes tot glazuur gedompelde pretzels en hartvormig fruit, dit is een heerlijke manier om de vakantie door te brengen met je kind.

Heb een thema-game-avond voor Valentijn

Als het buiten sneeuwt en je hebt een kleintje thuis, is er niets leuker dan een gezellige avond spelen. Mooie, mooie prinses, Hasbro Connect 4 Neon Popen Snoepland ze zorgen allemaal voor de perfecte game-avond met Valentijnsthema met je kleintje. Deze schattige bingo afdrukken zou ook een geweldige toevoeging zijn!

Ga op een ijsje date

valentines met peuters

Ik kan vrijwel garanderen dat je peuter graag op een ijsje gaat voor Valentijnsdag! Ik weet dat je op de meeste dagen je onstuimige peuter misschien weghoudt van suiker, maar Valentine vraagt ​​om een ​​speciale traktatie.

Maak een Cookie Bar

Waarom breng je Valentijnsdag door met alleen je eigen peuter, terwijl je een heel peuterfeest zou kunnen houden! Nodig nog een paar andere families uit die je kent en organiseer een koekjesfeest met alle roze glazuur en hagelslag die je je maar kunt voorstellen.

Valentijnsdag Movie Night

familiefilmavond

Lekker liggen met je peuter en popcorn poppen, het is filmavond! Hieronder staan ​​enkele kindvriendelijke films met een beetje romantiek.

  • Gnomeo en Juliet
  • Assepoester
  • Lady and the Tramp
  • Shrek

5 ambachtelijke ideeën van Valentine

Knutselen is een andere geweldige manier om contact te maken met je peuter. Ze leren de basisprincipes van het maken van hun eigen kunst, maar ze hebben nog steeds veel hulp van moeder nodig. Hieronder staan ​​enkele van onze favoriete ideeën!

1. Maak een liefdesbug

Jij en je eigen kleine liefdesbug kunnen samenwerken om dit schattige ambacht te maken! Ik ben dol op handwerk waar je gewoon spullen rond het huis kunt verzamelen, want wie wil er met een peuter naar de ambachtswinkel gaan? Een papieren bord, bouwpapier, googly eyes en lijm zijn de enige dingen die je nodig hebt.

Zo maak je een liefdesbug!

2. Gebrandschilderd glashart

Deze gebrandschilderde harten zorgen voor een schattig stuk decor om aan je ramen te hangen. Je snijdt gewoon een stuk contactpapier in een hart en snijdt tissuepapier in kleine vierkantjes. Dan kan je peuter helpen door de vierkanten op het kleverige deel van het hart te leggen. Leuk en gemakkelijk, zoals het hoort!

Download hier stap voor stap instructies van Pinterest!

3. Vingerverf (met een twist!)

Word een beetje rommelig deze Valentijnsdag met wat vingerverf! Spel liefde of maak een hart met schilderstape en laat je peuter dan los met de verf. Ik raad aan om canvas of een oude handdoek op de grond te leggen om de rommel te minimaliseren.

Bekijk dit idee op Pinterest!

4. Bee Mine Paper Plate Craft

Nog een papieren bordje omdat ze zo schattig en praktisch zijn! Ik hou van het heldere en vrolijke geel en de kleine angel.

Bekijk het hier!

5. Maak sensorisch schuim

Peuters houden van zintuiglijke activiteiten en dit felroze schuim zal ze zeker boeien. Vul een badkuip met het zelfgemaakte schuim en geef je kleintje kopjes, kommen en dienbladen die ze met schuim kunnen vullen!

Instructies hier!

Daar heb je het! Ik wens je dit jaar de allerbeste Valentijnsdag met je kleintje, of het nu gaat om koekjes, een filmavond of doe-het-zelfschuim.

Dit vind je misschien ook leuk:

10 leukste Valentijnslooks voor je baby in 2020

Schattig Valentijnsdagambacht voor peuters (en het is gezond)

Valentijnsdag zoekt zwangere moeders + 2 VOLLEDIGE Outfit-ideeënSource link

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *