5 essentiële tips om uw gezin voor te bereiden op het griepseizoen

5 essentiële tips om uw gezin voor te bereiden op het griepseizoen


Dun dun dun. Het is griepseizoen, waarschijnlijk de minst favoriete tijd van het jaar. Hoewel we het hele jaar door hard werken om onze kleintjes veilig en gezond te houden, kan het tijdens het griepseizoen voelen alsof we onvermoeibaar werken om ons huishouden gezond te houden. En soms is het echt moeilijk om te weten waar u terecht kunt voor advies. Van ons allemaal bij Rookie Moms, we voelen jou! Dat is de reden waarom we een live interviewsessie hebben gehouden met Dr. Katie Friedman, een board-gecertificeerde kinderarts en mede-oprichter van foreverfreckled.com, op Instagram! We kwamen tot de kernachtigheid van zowel het Coronavirus als de griep. Hieronder vind je een samenvatting van onze discussie en een aantal super handige tips om de griep op de rand te zetten.

Houd ons op de hoogte van onze socials voor meer geweldige en nuttige sessies zoals deze!

5 stappen om griep te voorkomen

griep tips

1) Een gezond dieet is SUPER belangrijk

Tijd om te beginnen met het bedenken van manieren om het fruit en de groenten in maaltijden te verbergen! Het eten van een verscheidenheid aan voedingsmiddelen, vooral voedingsmiddelen met veel antioxidanten, helpt uw ​​lichaam gezond en sterk te blijven. Dit maakt je minder vatbaar voor dingen als griep en coronavirus. Bosbessen, aardbeien en sinaasappelsap zijn een paar voorbeelden van deze voedingsmiddelen die Dr. Friedman in onze discussie noemde.

Samen met het dieet raden we aan om een ​​multivitamine met uw kinderarts te bespreken. Ze kunnen helpen het immuunsysteem nog meer te stimuleren!

2) Je kleintje heeft een goede nachtrust nodig

Een goede nachtrust krijgen is eigenlijk zo belangrijk als het gaat om je algehele gezondheid, dus geef je kleintje het vechtvoordeel door strikt naar bed te gaan tijdens het koude en griepseizoen. Dit is vooral het geval als je op reis bent met je kinderen. Probeer ze zo normaal mogelijk volgens een schema te houden om te voorkomen dat hun immuunsysteem wordt aangetast.

3) Begin vroeg met het onderwijzen van de juiste handwastechniek

griep- en coronavirus-tips

Dr. Katie Friedman maakte in ons interview ZEER duidelijk dat handen wassen een van de belangrijkste sleutels is om allerlei vervelende insecten weg te houden. Ze zei dat ze haar eigen kinderen heeft laten oefenen hun handen te wassen door het ABC's of het Happy Birthday-lied te zingen sinds ze klein waren, om ervoor te zorgen dat ze de volledige 30 seconden van wassen en inzepen krijgen.

Hoewel je kinderen misschien niet altijd in de volle 30 seconden komen, is dit beginnende gedrag vanaf jonge leeftijd nog steeds een goed idee. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze op school zijn (een plaats waar ziekte nogal wat wordt doorgegeven), zullen ze deze les in gedachten hebben en hopelijk hun handen spoelen zoals je ze hebt geleerd!

4) Voorraad op vlierbes

Ik hou van Vlierbes en ik was zo opgewonden dat Dr. Friedman het ermee eens was! Vlierbes zit boordevol antioxidanten en vitamines die je immuunsysteem helpen stimuleren, net als een gezond dieet. Helaas is het geen magische pil, maar het helpt je lichaam sterk te staan ​​tegen de virussen die rondgaan!

Ik hou persoonlijk van Zarabee's Vlierbes voor volwassenen en Zarabee's Children's Elderberry Immune Support. Ze hebben geen kunstmatige smaakstoffen, geen kunstmatige zoetstoffen, zijn glutenvrij en bevatten geen gelatine. Onze familie heeft deze een paar jaar genomen en ik geloof echt dat ze enkele van de beste ondersteuning voor ons immuunsysteem zijn geweest.

5) Het is niet te laat om te overwegen een griepprik te krijgen

Last but zeker not least, bespraken we het krijgen van de griepprik met Dr. Friedman. We waren blij om te ontdekken dat het eigenlijk niet te laat is om de griepprik te krijgen! Het wordt aanbevolen om de foto terug te nemen in oktober of september (vooral omdat het twee weken duurt om immuniteit op te bouwen), maar als je er nog geen hebt, moet je weten dat we eigenlijk net het hoogtepunt van het griepseizoen ingaan. Gevallen van griep worden vaak nog steeds gezien in maart en soms zelfs in mei! Hoewel de griepprik geen gegarandeerde bescherming is, wordt gedacht dat het de symptomen helpt verminderen als je ziek wordt. Houd er rekening mee dat het krijgen van de griepprik niet alleen bescherming voor jezelf is, maar ook voor alle mensen om je heen die het meest kwetsbaar zijn. Dat zijn kinderen jonger dan 5 jaar, volwassenen van 65 jaar en ouder, zwangere vrouwen en mensen met bepaalde chronische ziekten.

* Kanttekening, probeer een shotkliniek te vinden of boek de allereerste doktersafspraak van de dag. Op deze manier kunt u voorkomen dat u in de buurt bent van andere mensen die mogelijk al griep of een bug hebben die u niet wilt vangen.

spreekkamer

Ik hoop dat deze tips je helpen om de griep dit jaar ver weg van je familie te houden! Vergeet niet om die handen te wassen en te eten van gezond voedsel boordevol antioxidanten!

Dit vind je misschien ook leuk:

Hoe babyspeelgoed + veilige reinigingsproducten te reinigen!

Advies voor nieuwe ouders van moeders die daar zijn geweest

Hoe maak je de neus van je baby schoon en voorkom je opeenhoping van smurrie

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Plus nog een onthulling, waarschijnlijk met alles wat we posten dat lijkt te kunnen worden beschouwd als medisch advies.
* Dit bericht is alleen voor informatie- en entertainmentdoeleinden. Zoek medische hulp als u medische hulp nodig heeft.

Source link

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *