Maaltijdvoorbereiding voor het echte leven


Als je gezond wilt eten, heb ik het gevoel dat voorbereid zijn een
groot deel van succesvol zijn. Met kinderen, werk en al het andere … Dat doe ik niet
heb 's ochtends veel tijd om te plannen wat ik ga eten. ik moet
plan om gezonde, lekkere maaltijden bij de hand te hebben. Dat is waar mijn maaltijdbereiding komt
in.

Vroeger was ik bang voor het idee van maaltijdbereiding. Ik stelde me Tupperware's vol met kant-en-klare maaltijden voor, die me afkeurden. Het idee om dagenlang in de koelkast te zitten is iets waar ik nooit fan van was. Ik heb echter manieren gevonden om het bereiden van maaltijden te laten werken, dus als je er een hekel aan hebt, moet je me horen.

Heroverweeg hoe u maaltijd bereidt door elementen van een maaltijd te bereiden in plaats van een volledige kant-en-klare maaltijd. Het is een kleine aanpassing, maar maakt een enorm verschil als het gaat om het daadwerkelijk gebruiken van het voedsel. (tenminste voor onze familie)

Laten we zeggen dat ik zondag een heleboel geroosterde groenten bereid. Ik kan ze gebruiken voor een geroosterde vegetarische salade voor werk. Als we haast hebben voor het avondeten, kan ik wat opwarmen in een koekenpan met kruiden en we kunnen vegetarische taco's krijgen in minder dan 10 minuten. Als de kinderen wat broccoli of aardappelen als bijgerecht willen, kan ik ervoor kiezen om die items gewoon voor hen op te warmen. Als we in de stemming zijn voor pasta-avond, kan ik wat reeds voorbereide zoodles met de gewone noedels als een gezonde toevoeging toevoegen.

Het voorbereiden van verschillende elementen geeft u meer opties en flexibiliteit gedurende de week.

Dus ik heb geen volledige maaltijden klaargemaakt, ik heb gewoon gezonde opties die op een aantal verschillende manieren kunnen worden gebruikt om de week gemakkelijker te maken.

Ik begin te denken aan wat ik de week wil eten voordat ik boodschappen ga doen. Ik heb meestal een of twee opties voor zowel ontbijt als lunch. Ik moet ontbijten, maar soms heb ik geen tijd om iets te maken, dus ik ben er altijd zeker van dat ik mijn normale ontbijtproducten krijg. (Engelse muffins, eieren, enz.) En sommige ingrediënten voor iets snels. (meestal heb ik de ingrediënten bij de hand om smoothies en 's nachts haver te maken)

Voor de lunch zijn salades mijn go-to. Ik hou ervan om de componenten gescheiden te houden en te bouwen in de ochtend of op het werk. Ik houd de koude elementen gescheiden en verwarm de groenten op het werk voordat ik ze erin gooi. Het helpt ervoor te zorgen dat mijn salade altijd vers smaakt. Later in de week doe ik meestal zoiets als een zoodle-salade met tofu en pindadressing. Voor courgettes spiraal ik de noedels op zondag en ze blijven de hele week vers in een luchtdichte verpakking totdat ik klaar ben om ze te gebruiken.

Voor snacks heb ik altijd kogelvrije collageen-eiwitrepen
en Chia bars bij de hand voor dagen dat ik niet op kantoor ben voor vergaderingen. ik ook
zoals siggi's yoghurt en kwark van het goede merk om op te snoepen, geniet ik van beide
met bessen en soms amandelboter. Ik ben vroeg genoeg thuis om te maken
diners, dus gelukkig kan ik met de stroom meegaan als het gaat om dat, maar ik doe het
maak graag dubbele batches als ik aan het koken ben, indien mogelijk.

Hoewel ik vaak maanden achtereen hetzelfde voedsel eet, is het gemakkelijk voor mij om gezonde maaltijden te eten die me vol en energiek houden, door een handvol boodschappen voor de week te hebben. Maaltijdvoorbereiding is bedoeld om uw leven gemakkelijker te maken, dus of u nu de voorkeur geeft aan volledig bereide maaltijden of het opsplitst in elementen, probeer het gewoon en ontdek wat het beste voor u werkt. Ik garandeer dat je minder afhaalbestellingen hebt als je hebt wat je nodig hebt voor een geweldige maaltijd die klaar staat om te gaan.

<! –

->

Source link

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *