Healthy Kitchen Must-Haves – Working Mom Magic


Velen van ons willen beter eten, maar is uw keuken uitgerust
voor je gezonde levensstijl? Deze gezonde keuken moet haves zijn mijn favoriet,
beproefde items als het gaat om het gemakkelijk maken om schoon te eten.

Hand held melkopschuimer: Ik noem deze slechte jongen eerst omdat het mijn meest favoriete keukengereedschap ooit is. Toen ik begon met het maken van mijn supergeladen koffieaftreksels, realiseerde ik me dat ik iets eenvoudiger nodig had dan een blender. Deze frothers zijn grote game changers. Ik heb er thuis een en op het werk. Ik gebruik veel poeders en oliën in mijn koffie en het moet super gemengd zijn. Deze zijn zo gemakkelijk te gebruiken en nemen twee seconden in beslag. Het gebruik hiervan is echter geheim. Vul je koffiekopje maar voor de helft of minder om alles te mengen en op te schuimen. Vul vervolgens de rest van je koffie. Als je een vol kopje koffie opschuimt, draag je het grootste deel ervan, terwijl je mijn naam vervloekt omdat ik je heb verteld dat je dat verdomde ding moet kopen. En dat zou triest zijn.

Schuimige koffie is een must!

Niet-giftig kookgerei: traditionele anti-aanbakpannen zijn niet geweldig voor je. Velen van hen bevatten een chemische stof die bij verhitting kankerverwekkende stoffen afgeeft die in uw voedsel worden opgenomen. Niet schattig. Ik ben echter geen geweldige kok en ik hou ook niet van tonnen olie, dus het gebruik van anti-aanbakpannen was altijd een nachtmerrie voor mij. Ik heb ook gietijzeren koekenpannen geprobeerd en ik heb echt geen idee waarom mensen er zoveel van houden, omdat mijn eten er vreselijk aan blijft plakken en elke keer brandt. (Ik weet zeker dat dit een bedieningsfout is, maar nog steeds) Dus ik was blij om te ontdekken dat er een aantal niet-toxische kookgereiopties zijn gemaakt van veilige materialen zoals keramiek, porselein, lavasteen en meer. Hoewel sommige van deze pannen behoorlijk prijzig kunnen zijn, heb ik ontdekt dat veel van de merken zo nu en dan op Amazon te koop zijn. Maar de beste plaats om een ​​niet-toxische pan te scoren voor een grote deal zijn plaatsen zoals TJ Maxx en Marshalls. Ik heb dit artikel in mijn telefoon opgeslagen en wanneer ik naar die winkels ga, open ik gewoon de lijst en kijk door de pannen. De meeste van mijn niet-giftige kookgerei heb ik gescoord voor minder dan $ 20 van Marshalls. Deze pannen hebben slechts een klein beetje olie nodig om mee te koken. U wilt de pannen volledig laten afkoelen voordat u ze wast. Met handwas gaan ze ook langer mee.

Spiralizer: Voor JAREN vermeed ik het krijgen van een van deze. Ik kocht te dure voor-spiraalvormige zoodles langer in de supermarkt dan ik wil toegeven. Op een dag begon een meisje op het werk haar zelfgemaakte zoodle-salade te brengen en het zag er gewoon zo frisser en mooier uit. Ze was geschokt dat ik geen spiraallizer had en stuurde me meteen een link naar degene die ze van Amazon had. Ik heb eindelijk toegegeven en er een besteld en ik ga nooit meer terug. Allereerst is het zo veel frisser dan wat je in de winkel kunt krijgen. Wanneer je te maken hebt met ietwat delicate groenten zoals courgette en squash die een hoger watergehalte hebben, waardoor je eigen smaak gewoon veel beter smaakt. Zelfgemaakte zoodles zijn steviger en hebben in het algemeen een betere smaak en textuur. Ik heb op zondag een paar containers met courgette zoodles klaargemaakt en ze zijn goed voor de week. Geen doorweekte doorweekte zoodles meer die ik moet afdrogen met een papieren handdoek voordat ik ze gebruik. Deze heeft ook veel verschillende opties voor het snijden en de vetpatroon is mijn favoriet! Geen magere zoodles meer voor mij! Geloof me, koop er gewoon een. Je zult je afvragen waarom je zo lang hebt gewacht.

Glas containers: Plastic is de mensen van de duivel, maar het is letterlijk overal. Om mijn plasticverbruik te verminderen, hebben we de Tupperware gedumpt en zijn we naar de glasopslag gegaan. Nogmaals, mijn favoriete plek om items voor glasopslag te krijgen is Marshalls. Ikea heeft ook een aantal geweldige opties voor een koopje. Ik heb ook mijn mokken overgeschakeld naar volledig glas, omdat ik lees dat goedkopere keramiek een glazuur gebruikt dat kan lekken in warme dranken … maar laten we niet meteen door dit giftige konijnenhol gaan, oké?

Wax papieren zakken: Deze tassen zijn veel beter dan plastic zakjes als het gaat om het inpakken van mijn kinderen lunch. Ik had vroeger een merk dat met stickers kwam, maar het hele proces van het naar beneden rollen van de tas en het aanbrengen van de kleine sticker was lastig. Ook, als ik items zoals groenten rietjes of pretzels de avond ervoor inpakte, zouden ze voor de lunch een beetje oud zijn, omdat er wat lucht bij kwam. Deze tassen hebben al een plakkerig lipje waardoor het veel gemakkelijker te gebruiken is. Volledige openbaarmaking hier, ik gebruik soms nog steeds plastic boterhamzakken. Ze zijn gewoon te gemakkelijk, dus ik probeer een gezond evenwicht te vinden.

Er zijn zoveel keukengadgets die er zijn, maar deze hebben echt een enorm verschil gemaakt voor mij persoonlijk. Het zijn items die ik heb en die ik bijna elke dag gebruik, dus ik wilde delen 🙂

<! –

->





Source link

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *